top of page

TÖRTÉNETEM

Mint a mesékben... Kezdődhetne akár így is, hogy hogyan találtam rá a pályámra, de mint tudjuk, az Élet gyakran szövevényes utakat kínál. 

Gyerekkori álmom volt, hogy lakberendező legyek, de végül bölcsészként végeztem az egyetemen, ezt követően pedig egy multinál dolgoztam. Ekkor szólalt meg bennem egy belső hang, hogy mégis valósítsam meg az álmom, és így végeztem el a képzést az egyik legnívósabb hazai lakberendező iskolában. A többi pedig már történelem... Ügyfeleimnek hála nagyon sok, szép projektben lehetett részem, és széles körű tapasztalatra tettem szert.

Média megjelenések

2018

OTTHON kislakás

Első tervezésem, egy Budapest belvárosi lakás egy kétgyermekes család számára, az OTTHON kislakás különszámának címlap lakása lett. 

2019

OTTHON kislakás

Következő, szintén Budapest belvárosi tervezésem egy fiatal pár számára készült, egyszobás lakás is megjelent az OTTHON kislakás magazinban.

2019-2021

lakáskultúra online

Egyedülálló fiatal megbízóm számára készült el egy praktikus kis lakás, mely a lakáskultúra magazin online felületén jelent meg:

https://www.lakaskultura.hu/alomotthonok/modern-skandinav-eleterzes-egy-garzonlakasban/

5 fős család részére tervezett családi ház bemutatója is felkerült a magazin oldalára:

https://www.lakaskultura.hu/alomotthonok/csaladi-haz-csomor/

Visszajelzések

Az évek során nagyon sok kedves megrendelővel dolgozhattam együtt, álomotthonuk tervezése kapcsán.

Olvasd el néhányuk véleményét a közös munkáról, lakberendezési szolgáltatásaimról!

Greguss utca nappali 2

B. Anna

Eszter a lehető legjobb választás volt számomra. Rengeteget segített az ötleteivel, számos lehetőséget felajánlott. Nem csak gyönyörűen berendeztük a nappalit, hanem rendkívül praktikus is lett. Bárkinek jó szívvel ajánlom! Legközelebb, ha ismét lakásfelújítás előtt állok, őt fogom keresni.

Lágymányosi (4).jpg

dr. B. Dániel

Eszter szaktudását egy garzon felújítása kapcsán vettem igénybe. A precíz munkája és kreatív ötletei tették lehetővé, hogy a kis lakásból egy otthonos, tágas érzetet keltő tér jöjjön létre. Sok segítséget kaptam az anyagok, felületek, színek kiválasztásához is. Ha hasonló tanácsra lesz szükségem a jövőben, biztosan hozzá fordulok!

Szondi (20).jpg

K. István

Befektetési céllal vásárolt budapesti ingatlanomat bíztam Eszterre, ahol teljes körű átalakítást végzett, minden beszerzési és kivitelezési feladattal együtt. Nagyon elégedett vagyok a munkájával, aminek színvonalát mi sem bizonyította jobban, minthogy a lakás nagyon hamar, nagyon jó áron kelt el. Legközelebb is őt fogom keresni!

bottom of page