top of page
Kőrösi-Szabó Eszter lakberendező, interior designer Budapest, nordic design, lakberendezés

Miben tudok neked segíteni?

Teremtsük meg álomotthonod együtt!

01

Tanácsadás

02

Berendezés-tervezés

Személyes vagy online, körülbelül 2 órás találkozónkon átbeszéljük a kérdéseid, elakadásaid, és konkrét javaslatokat teszek a stílus- vagy térszervezéssel kapcsolatban. A meeting után összefoglalót és beszerzési listát küldök számodra, a konkrét bútorokkal, illetve hangulati táblát a helyiség végső designjáról.

Amikor a falak és a főbb kiállások már beépítésre kerültek, és olyan a lakás, mint egy üres vászon, akkor segítek felöltöztetni a tereket. Bútorokat, dekorációs elemeket, textileket, falszíneket, burkolatokat választunk a Te stílusodnak megfelelően. Berendezési tervet készítek, akár több variációban, hogy megtaláld az életviteledhez leginkább illőt.

03

Teljeskörű lakásfelújítás tervezése

Ha megtisztelsz azzal, hogy rám bízod készülő otthonod teljes tervezési folyamatát, hátra dőlhetsz, mert minden dokumentációt, bútorlistát, hangulati táblát, 3D és látványterveket a közös munka folyamán elkészítek számodra, neked csak döntened kell, hogy melyik koncepciót, melyik anyagokat, felületeket, beszerzendő elemeket választod. A felújítást végző kivitelező csapattal is folyamatosan tartom a kapcsolatot, és pontos műszaki dokumentációt adok át nekik, hogy Te tényleg azt kapd, amit megálmodtunk!

Visszajelzések

Az évek során nagyon sok kedves megrendelővel dolgozhattam együtt, álomotthonuk tervezése kapcsán.

Olvasd el néhányuk véleményét a közös munkáról, lakberendezési szolgáltatásaimról!

Greguss utca nappali 2

B. Anna

Eszter a lehető legjobb választás volt számomra. Rengeteget segített az ötleteivel, számos lehetőséget felajánlott. Nem csak gyönyörűen berendeztük a nappalit, hanem rendkívül praktikus is lett. Bárkinek jó szívvel ajánlom! Legközelebb, ha ismét lakásfelújítás előtt állok, őt fogom keresni.

Lágymányosi (4).jpg

dr. B. Dániel

Eszter szaktudását egy garzon felújítása kapcsán vettem igénybe. A precíz munkája és kreatív ötletei tették lehetővé, hogy a kis lakásból egy otthonos, tágas érzetet keltő tér jöjjön létre. Sok segítséget kaptam az anyagok, felületek, színek kiválasztásához is. Ha hasonló tanácsra lesz szükségem a jövőben, biztosan hozzá fordulok!

Szondi (20).jpg

K. István

Befektetési céllal vásárolt budapesti ingatlanomat bíztam Eszterre, ahol teljes körű átalakítást végzett, minden beszerzési és kivitelezési feladattal együtt. Nagyon elégedett vagyok a munkájával, aminek színvonalát mi sem bizonyította jobban, minthogy a lakás nagyon hamar, nagyon jó áron kelt el. Legközelebb is őt fogom keresni!

bottom of page